Recipe: Florentine Biscuit Terbaik

Florentine Biscuit.

Florentine Biscuit You can cook Florentine Biscuit using 4 ingredients and 5 steps. Here is how you achieve that.

Ingredients of Florentine Biscuit

  1. Prepare 500 gm of tepung florenta.
  2. Prepare 100 gm of bijan hitam.
  3. Prepare 400 gm of kuaci putih.
  4. Prepare 200 gm of kuaci hijau.

Florentine Biscuit step by step

  1. Sediakan bahan-bahan..
  2. Kuaci hijau dan kuaci putih dibakar selama 5minit di dalam ketuhar pada suhu 160 darjah celcius..
  3. Campurkan kuaci hijau, kuaci putih, bijan hitam dan tepung florenta ke dalam mangkuk. Gaul sebati..
  4. Letakkan adunan ke dalam acuan. Bakar selama 10minit atau sehingga kekuningan pada suhu 160 darjah celcius..
  5. Angkat dan masukkan dalam bekas kedap udara. Selamat mencuba..

Komentar

Postingan populer dari blog ini

How to Make Tart nenas cube Sedap

Recipe: Tart Nanas Kiub Tanpa Gluten Tanpa Telur yang Mudah

How to Cook Bubur pulut hitam manis #PhopPercuma yang Mudah