Recipe: Sate Telur Puyuh Sedap
Sate Telur Puyuh.
You can cook Sate Telur Puyuh using 14 ingredients and 4 steps. Here is how you achieve that.
Ingredients of Sate Telur Puyuh
- Prepare 30 of Biji Telur puyuh di Rebus.
- Prepare 10 Batang of Lidi Tusuk Satai.
- It's 3 of Sdb kicap manis.
- Prepare 3 of Sdk Brown Sugar.
- It's of Secukup rasa Garam Halus.
- Prepare of Secukup rasa Serbuk pati ayam.
- It's 2 Helai of Daun Salam.
- It's 15 gm of Lengkuas di titik.
- Prepare 1 of Sdk Asam Jawa (di cairkan).
- It's 400 ml of Air.
- It's of 👉 Bahan Kisar.
- Prepare 40 gm of Bawang Besar.
- Prepare 10 gm of Bawang Putih.
- Prepare 2 of Sdk Serbuk Ketumbar.
Sate Telur Puyuh instructions
- Sediakan semua bahan-bahan.
- Masukan semua Bumbu dan air kedalam Kuali, masukan juga telur puyuh..
- Masak hingga kuah mengering. Tusukan telur puyuh dengan Lidi Tusuk Satai. Dan Sedia untuk dihidang. Yammiii 🤤🤤🤤.
- Selamat mencuba dan semoga bermanfaat 😘😘😘.
Komentar
Posting Komentar